Cursos

CURSOS ON LINE:

COACHING PER A DOCENTS a  PRISMA. Aquest és un curs per a introduir-se en la metodologia coaching i poder aplicar-la a l’escola, a l’institut. Veurem i treballarem a partir d’eines i dinàmiques de coaching grupal i individual.

PNL en entorns Educatius a PRISMA: Introducció a la Programació Neurolingüística i la seva aplicació en l’àmbit educatiu. Un curs molt interessant per a treballar l’autoconeixement i també la millora de la comunicació amb l’alumnat i el claustre..

MÀSTERS I POSTGRAUS ON PARTICIPO:

Postgrau en Coaching Nutricional i nous enfocaments en l’atenció als pacients. Hi imparteixo els seminaris de Programació Neurolingüística i Intel·ligència Emocional. I també porto la tutoria d’algcurs coachinguns alumnes i sessions de supervisió.

POSTGRAU EN MENTORIA I COACHING per la Universistat de Barcelona. Participo, juntament amb la Teresa Terrades en un seminari sobre eines i dinàmqiues d’ús del coaching a l’aula. I també porto la tutoria d’alguns alumnes.

9 pensaments sobre “Cursos

  1. tina Labrador

    Hola Francesc sóc la Tina Labrador i espero que l’estiu t’hagi anat molt bé.
    Ara t’escric per preguntar-te si està previst que facis algun crus de coaching per a docents presencial durant aquest curs 2011/12. Tinc moltes ganes de fer aquesta formació i m’estic informant de les opcions. Quan et vaig consultar tu em vas atendre molt amablement i m’agradaria tenir-te com a formador.
    Moltes gràcies per la teva atenció.
    Tina Labrador

    Respon
    1. francescsedo Autor de l'entrada

      Hola Tina,
      en principi de cara al gener/febrer de 2012 està previst fer una nova edició del curs de Coaching per Docents al Col·legi de Doctors i Llicenciats. Tant bon punt concretin les dates t’ho faré saber.
      Una abraçada!

      Respon
  2. Antonieta Cabús

    Hola Francesc,

    Quina sorpresa ! Soc l’Antonieta Cabús i buscava informació sobre coaching doncs a l’ampresa n’hem iniciat el mes passat, i qui m’ho havia de dir, et trobo a tu.
    Records i petonets

    Anto

    Respon
  3. LAURA GUILLEN

    FRANCESC, SÓC LA LAURA GUILLÉN, FILLA DE LA MARIA ROSA, DEL BARRI, VAJA! RES NOMÉS VOLIA SABER SI FAS ALGUN CURS D’ESTIU FINALMENT RELACIONAT AMB L’EDUCACIÓ INFANTIL. BÉ JA DIRÀS!! UN PETÓ

    Respon
  4. mariona

    Hola Francesc:
    Sóc la Mariona una estudiant de 4t de magisteri d’educació infantil, aquest any haig de fer el meu treball final de grau i el tema del que m’he proposat fer-lo és sobre l’educació emocional a les escoles. Vec que tens un gran coneixement sobre el tema i era per si podria posar-me amb contacte d’alguna manera amb tu,per tal de poder-te fer algunes preguntes que m’ajudi a realitzar el treball.
    Moltes gràcies.
    Et deixo el meu correu electrònic: marionarc1@blanquerna.url.edu

    Respon
  5. MARIA MAS COMELLAS

    Hola, sóc Maria Mas , mestra d’educació infantil i mare d’un nen i una nena pre-adolescents. M’agradaria aprofitar el juliol per poder fer algun curs presencial de coach educatiu. A veure si tu en saps algun on hi pogués assistir. Moltes gracies!!

    Respon
    1. francescsedo Autor de l'entrada

      Hola Maria!
      Primer de tot, gràcies per visitar el blog. Ara vaig a intentar respondre la teva pregunta. Aquest proper mes de juliol i dins l’Escola d’Estiu del Col·legi de Doctors i Llicenciats de Catalunya, oferirem un curs de Coaching Educatiu. Les dates seran del 4 al 8 de juliol des de les 16 hores fins les 19 hores. També els dies 6 i 7 de juliol pel matí i organitzat per Educatio, oferirem un curs d’educació emocional per a docents. En uns dies ho penjaré en aquesta pàgina.

      Respon
  6. XESCA GARCIA ROCA

    Voldria i formació de cursos de coach efucatiu.
    Visc a Manresa ho voldria fer per aqui a prop, bé ja em diràs.
    Xesca

    Respon

Deixa un comentari