ELS PETITS GESTOS

Què ràpid passa el temps, oi? Gairebé sense adonar-nos-en ja som a setembre i d’aquí no res rebrem als nostres alumnes de nou a les aules.

Aquest curs que comença és complicat, estem patint una crisi econòmica que ens porta cap a una precarietat laboral. Molts dels canvis positius en educació que s’havien anat aconseguint sembla que ara, es poden perdre, a no ser que ja s’hagin perdut…. podria esplaiar-me llargament sobre el futur negre que se’ns acosta però aquest no és l’objectiu d’aquest escrit que vull compartir amb vosaltres.

Crec que independentment de tot el que se’ns acosta no podem oblidar el que som. La nostra tasca és la d’educar, acompanyar, motivar, encuriosir als nostres alumnes. Els nostres infants i joves no tenen cap culpa d’aquesta crisi que ens envolta, a més a més, hem de lluitar per a que aquesta crisi econòmica no malmeti els valors que des de l’escola volem transmetre.

Per tot això he decidit posar per nom al post d’avui “Petits gestos”, ja que aquests són els que donen sentit a la nostra tasca: rebre a les criatures amb un somriure, tenir-los presents a l’aula, valorar la seva tasca, acompanyar-los en les seves descobertes, il·lusionar-los…

Pensant en tot això he recordat un curt que fa un temps em van fer arribar. Si disposeu d’un quart d’hora, crec que val molt la pena!

Anuncis

Un pensament sobre “ELS PETITS GESTOS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s