Quadern FAROS 2012

Com educar les emocions?

Aquesta gran pregunta és la que obre la presentació del quadern FAROS 2012 i li dóna nom. A la web FAROS, observatori de salut d’infància i adolescència i creat per l’Hospital Sant Joan de Déu, se’ns explica que en aquest informe es presenta un concepte actual de les emocions. Vol ser una exposició de com s’ha passat de la intel·ligència emocional a l’educació emocional i les aplicacions que d’això es deriven en l’educació formal i en la família, situant sempre al nen i a l’adolescent com el nostre punt central d’interès.

En diversos capítols es presenta la situació de l’educació emocional al món, i més concretament als Estats Units, al Regne Unit i a Espanya, que es poden considerar els països on s’està difonent de forma més visible. Està elaborat per experts en educació i inetl·ligència emocional com Rafel Bisquerra, Linda Lantieri i divulgadors científics com l’Eduard Punset.

L’informe acaba amb un decàleg dels aspectes més rellevants que apareixen a tota l’obra, a manera de resum, i unes referències bibliogràfiques amb la intenció d’orientar la formació posterior de les persones interessades. Esperem que tot això contribueixi a educar les emocions i a posar intel·ligència emocionala la infància i l’adolescència, per contribuir a garantir-los un millor estat de saluti benestar a llarg termini.

Per anar al QUADERN FAROS Com educar les emocions? segueix l’enllaç següent: QUADERN

Anuncis

Un pensament sobre “Quadern FAROS 2012

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s