Motivar

Massa vegades a la feina o a casa els núvols no ens deixen veure la resta del cel. Ens oculten el sol, la claror…

Com ja comentava en l’anterior entrada, tenim l’opció de TRIAR com prendre’ns aquesta situació “ennuvolada”, i podem ser el motor per a que els del nostre voltant també vegin que darrera aquests núvols (molt persistents a vegades) hi ha solució.

Segurament serà una tempesta passatgera….

Què podem fer per motivar, animar o inspirar als del nostre entorn laboral o personal?

El llibre FISH! dels autors S. C. Lundin, H. Paul i J. Christensen, ens proposen quatre accions interessants i realitzables:

TRIA LA TEVA ACTITUD

  • Com ens volem sentir en el nostre entorn laboral o personal? Aquesta pregunta la podem respondre cercant estratègies per a sentir-nos millor amb allò què fem. Puc buscar un canvi de perpectiva a l’hora de prendre’m les coses que he de fer, positivitzar….

JUGAR

  • Com podem passar-ho bé i crear més energia? Penso que és bàsic que disfrutem amb allò què fem, ja sigui a la feina o fora de la feina. Sobretot en l’àmbit laboral hem de passar-ho de la millor manera possible, sense oblidar les nostres tasques, però posant-hi sentit de l’humor i intruduint-hi una part lúdica.

ALEGRAR-LOS EL DIA

  • Proposo una cosa tan senzilla i important com encomanar benestar al nostre entorn. Amb petits gestos com saludar, desitjar un bon dia, respondre amablement, un somriure…. i moltes altres coses que se us poden acudir.

ESTAR PRESENT

  • O sigui, que la gent del nostre voltant sàpiguen i notin que els tenim en compte.

Penso que tot això són petits gestos que si aconseguim anar realitzant, si els incorporem en el nostre dia a dia, serviran per tenir un ambient tant laboral com personal millor.

Què passeu un bon dia!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s